ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Απεργία Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 & νέες κινητοποιήσεις

Ενημερωτικό από το ΔΣ της ΟΛΜΕ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μετά την απόφαση της E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ για την τροποποίηση του προγράμματος των απεργιακών κινητοποιήσεων στο Δημόσιο Τομέα, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν:
1.  24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Δημόσιο την Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014, ενάντια στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο
Στις Σέρρες συλλαλητήριο στις 11.00 μπροστά στην Δημαρχία Σερρών
«Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα – Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 318/1992 και λοιπές ρυθμίσεις», που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής. Το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση Νομικών Προσώπων του Δημοσίου, την άμεση απόλυση ή τη διαθεσιμότητα κι άλλων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την καθιέρωση ενός μόνιμου μηχανισμού δημιουργίας δεξαμενών νέων διαθεσιμοτήτων μέσω της εφαρμογής νέου συστήματος «αξιολόγησης» και της καθιέρωσης υποχρεωτικής ποσόστωσης. Στο νομοσχέδιο αυτό επίσης κρίνεται και εάν θα δοθεί και για πόσο χρόνο παράταση και για τις διαθεσιμότητες των 1845 εκπαιδευτικών αλλά και των σχολικών φυλάκων.
2.   48ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση την Τετάρτη, 19 Μαρτίου και την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014, με κύρια αιχμή ενάντια στις επικείμενες απολύσεις των εκπαιδευτικών και  άλλων δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο. 

3. Απεργιακά Συλλαλητήρια στις 12 και στις 19 Μαρτίου

Το ενημερωτικό της ΟΛΜΕ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: