ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΔ.Ε.Κ.Ε.: Ενωτικά ψηφοδέλτια


Η Αδέσμευτη Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών (ΑΔ.Ε.Κ.Ε.) Σερρών συμμετέχει σε ενωτικά ψηφοδέλτια για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στην δημιουργία των οποίων πρωτοστάτησε.
Για το ΠΥΣΔΕ Σερρών συμμετέχει στο "ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" μαζί με την Αγωνιστική Συνεργασία και την Αυτόνομη Κίνηση Καθηγητών.
Για το ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" μαζί με ανεξάρτητες (μη κομματικές) κινήσεις από τρεις νομούς και μεμονωμένους συναδέλφους σε έξι από τους επτά νομούς της Περιφέρειας.
Για το κεντρικό ΚΥΣΔΕ συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" που συνενώνει ανεξάρτητες παρατάξεις και άλλους συναδέλφους  από είκοσι νομούς της χώρας.
Αντιπαλεύουμε την υποβάθμιση ενός Δημόσιου Αγαθού όπως είναι η Παιδεία και αγωνιζόμαστε για την Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση.
Θεωρούμε ότι η απεμπλοκή των εκπαιδευτικών κινήσεων από τον σφιχτό εναγκαλισμό των πολιτικών κομμάτων είναι η απαραίτητη συνθήκη για την ανταπόκριση στις σύγχρονες απαιτήσεις μιας γνήσιας, αυτόνομης και αποτελεσματικής έκφρασης του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Δυναμώστε με την ψήφο σας τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: