ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΔ.Ε.Κ.Ε. συμμετέχει στο ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ για το ΠΥΣΔΕ Σερρών

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Μετά από τις δικές σας συνεχείς παροτρύνσεις, τρεις συνδικαλιστικές παρατάξεις, η Αγωνιστική Συνεργασία, η ΑΔ.Ε.Κ.Ε. και η Αυτόνομη Κίνηση, οι πιο πλατιές εκ-παιδευτικές προοδευτικές δυνάμεις του νομού μας, αποφάσισαν σε κοινή συνεδρίαση των μελών τους, να συμπορευθούν για τις εκλογές αιρετών του ΠΥΣΔΕ Σερρών, με το “ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ” για την αλλαγή του καθεστώτος αδιαφάνειας, πελατειακών σχέσεων, συναλλαγής και προσωπικών εξυπηρετήσεων στο ΠΥΣΔΕ Σερρών, που δημιούργησαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι κομματικές κυβερνητικές παρατάξεις, σε εναλλαγή και σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, σε αρκετές περιπτώσεις.
Οι παρατάξεις που συμμετέχουμε στο “ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ” έχουμε, σε αρκετά ζητήματα, διαφορετικές απόψεις. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να βρούμε κοινά στοιχεία και να καταλήξουμε σε ορισμένες κοινές απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας των αιρετών στο ΠΥΣΔΕ, οι οποίες διαμορφώθηκαν σε ένα «Πλαίσιο Συνεργασίας» που συμφωνήσαμε και υπογράψαμε από κοινού.
Δεν έχουμε την αυταπάτη να πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αποφάσεις που παίρνει η διοίκηση αφού έχει την πλειοψηφία στο ΠΥΣΔΕ (3-2) και οι συντηρητικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που εκπροσωπούνται σ’ αυτό δεν δείχνουν διάθεση αλλαγής της επικρατούσας κατάστασης. Εξ άλλου, η συμμετοχή μας στα όργανα διοίκησης δεν έχει σαν σκοπό τη συνδιαχείριση της κυβερνητικής αντιεκπαιδευτικής πολιτικής αλλά την προώθηση των θέσεων του κλάδου και των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΛΜΕΣ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, την προάσπιση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών, απέναντι σε τυχόν αυθαιρεσίες της διοίκησης, με διαφάνεια, έγκαιρη, άμεση και πλήρη ενημέρωση των συναδέλφων και γενικότερα την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Δεσμευόμαστε για πλήρη διαφάνεια, αντικειμενικότητα και αμεροληψία στη δράση των αιρετών εκπροσώπων μας - καμία σχέση με τους μηχανισμούς εξουσίας. Ήρθε η ώρα να εκλέξουμε αιρετούς μέσα από το

“ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ”

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 “ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ”
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΑΔ.Ε.Κ.Ε.)
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


             ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ        4ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ
                       ΓΡΙΨΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ        1ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ
                ΕΛΛΗΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΓΕ.Λ. Ν. ΖΙΧΝΗΣ
                   ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΓΕ.Λ. ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ
                        ΚΑΣΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ
                         ΚΕΣΟΥΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ        2ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ
                 ΛΩΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        ΓΕ.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
                         ΜΟΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ        1ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ
             ΠΑΠΟΥΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ        3ο ΓΕ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ
                   ΠΑΡΙΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        Γ.ΕΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
                 ΤΖΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ
                         ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ        2ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: