ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

2ο Ενημερωτικό Σημείωμα - Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ στις 20/1/2015

2ο Ενημερωτικό Σημείωμα του αιρετού Τζίκα Κώστα και του αναπληρωτή του Ελληνούδη Γιώργου εκλεγμένων με το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο»

Θέμα: Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ στις 20/1/2015 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε για την ημερήσια διάταξη και τις αποφάσεις:

Θέμα 1ο : Εγκρίθηκαν οι άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου πέντε συναδέλφων και μία αίτηση παραπέμφθηκε στην επόμενη συνεδρίαση. Είναι σημαντικό οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ότι η αίτησή τους πρέπει να  υποβάλλεται το αργότερο την πρώτη ημέρα που αιτούνται να εργαστούν εκτός υπηρεσίας για να μην υπάρχει κανένα τυπικό πρόβλημα έγκρισης από το ΠΥΣΔΕ. 

Θέμα 2ο : Παραπέμφθηκε στην επόμενη συνεδρίαση η αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτή συναδέλφου, γιατί περιμένουμε γραπτές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. 

Θέμα 3ο : Διατέθηκαν σε σχολεία για συμπλήρωση τρεχόντων κενών οι συνάδελφοι που δεν συμπλήρωναν πλέον ωράριο στα ΕΠΑΛ μετά την μείωση των τμημάτων. Επίσης ένας συνάδελφος ΠΕ11 που δεν συμπλήρωνε ωράριο και άλλος ένας που συμπληρώνει σε σχολική βιβλιοθήκη καλούνται να καλύψουν προσωρινό κενό ΠΕ11 λόγω αναρρωτικής αδείας.

Επίσης ενημερώνουμε για τα εξής:

- ΟΛΑ Τα λειτουργικά κενά στις δομές Ειδικής Αγωγής και σε Γυμνάσια-Λύκεια-ΕΠΑΛ από την αρχή της σχολικής χρονιάς παραμένουν όπως τα αναφέραμε στο πρώτο ενημερωτικό σημείωμα.

- Έχουν προκύψει 2 κενά -1 σε ΠΕ02 και 1 σε ΠΕ04- λόγω αναρρωτικών αδειών  που αισίως θα λήξουν σύντομα. 6 ώρες ΠΕ02 στο 5ο Γυμνάσιο δεν μπορούν προς το παρόν να καλυφθούν.

- Έχει προκύψει κενό ΠΕ02 στο Μουσικό Γυμνάσιο, το οποίο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καλυφθεί με υπερωρίες συναδέλφων. Περιμένουμε την πρόσληψη αναπληρωτή. Εναλλακτικά προτείναμε το ενδεχόμενο κάλυψης του κενού από συνάδελφο που υπηρετεί με απόσπαση σε φορέα εκτός σχολείων με αίτησή του. Θα επανέλθουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Είναι απαραίτητη η αμφίδρομη επικοινωνία μας για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ ή τη λειτουργία των σχολικών μονάδων,

Τζίκας Κώστας
Αιρετό τακτικό μέλος ΠΥΣΔΕ, Τηλ. 6977236838, ktzikas10@yahoo.gr

Ελληνούδης Γιώργος
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος ΠΥΣΔΕ, Τηλ. 6972348223, geoellin@yahoo.gr

Μότας Άρης
Μέλος της αντ. Επιτροπής «Ενιαίου Ψηφοδελτίου», 6972319649, motasaris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: