ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

4ο Ενημερωτικό Σημείωμα - Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ στις 5/2/2015

4ο Ενημερωτικό Σημείωμα του αιρετού Τζίκα Κώστα και του αναπληρωτή του Ελληνούδη Γιώργου εκλεγμένων με το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο»
 Θέμα: Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ στις 5/2/2015 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε για την ημερήσια διάταξη και τις αποφάσεις:
Θέμα 1ο : Δεν αναγνωρίστηκαν – προς το παρόν – οι μεταπτυχιακοί τίτλοι δύο συναδέλφων λόγω εκκρεμότητας της ορκωμοσίας τους. Άμεσα θα εξεταστεί αν η βεβαίωση περάτωσης σπουδών σημαίνει και λήψη του τίτλου.
Θέμα 2ο: Εγκρίθηκε η υπέρβαση του ορίου των 10 ωρών για διδασκαλία μαθημάτων δεύτερης ανάθεσης σε τρεις συναδέλφους

Θέμα 3ο : Ανακλήθηκαν διαθέσεις μετά την επιστροφή συναδέλφου από αναρρωτική άδεια στο 2ο Γυμνάσιο. Τροποποιήθηκε τοποθέτηση  αναπληρώτριας ΠΕ04 από το ΓΕΛ Ποροΐων στο Γυμνάσιο Αχλαδοχωρίου λόγω περισσοτέρων ωρών. Καλύφθηκε μερικώς ενδοσχολικά και με διάθεση πλεονάζοντος συναδέλφου ένα κενό ΠΕ02 που προέκυψε στο Γυμνάσιο Σιδηροκάστρου, λόγω βραχυχρόνιας αναρρωτικής άδειας.
Θέμα 4ο : Εγκρίθηκε ξανά η ανακατανομή εκπαιδευτικών σε εργαστήρια σε ΕΠΑΛ-ΕΚ του ίδιου σχολικού συγκροτήματος.
Θέμα 5ο : Εγκρίθηκαν ενδοσχολικές υπερωρίες σε συναδέλφους. Ανακλήθηκε η απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης  για αναδρομική έγκριση υπερωριών ως ΥΣΕΦΕ σε δύο αναπληρωτές συναδέλφους, μιας και η απόφαση ΠΥΣΔΕ δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. Μειώθηκε κατά 2 ώρες το υποχρεωτικό ωράριο αναπληρώτριας συναδέλφου, λόγω ανατροφής τέκνου. Συζητήθηκε η διακοπή της πληρωμής υπερωριών συναδέλφων ΠΕ02-03-04 που υλοποιούν προγράμματα από την 1-2-2015. Το πρόβλημα που προέκυψε οφείλεται αποκλειστικά σε δυσλειτουργία των διαφορετικών τμημάτων του Υπουργείου Παιδείας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Είναι απαραίτητη η αμφίδρομη επικοινωνία μας για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ ή τη λειτουργία των σχολικών μονάδων
 
Τζίκας Κώστας
Αιρετό τακτικό μέλος ΠΥΣΔΕ, Τηλ. 6977236838, ktzikas10@yahoo.gr
Ελληνούδης Γιώργος
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος ΠΥΣΔΕ, Τηλ. 6972348223, geoellin@yahoo.gr
Μότας Άρης
Μέλος της αντ. Επιτροπής «Ενιαίου Ψηφοδελτίου», 6972319649, motasaris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: